Salutare!

Este ora

Slabeşte cu bicarbonat de sodiu

Ne place să avem un abdomen plat, aşa că am recurge la diverse tehnici pentru a atinge acest obiectiv. Şi unul dintre cele mai bune este în cele mai multe case.

loading...

Cheia pentru a reduce nivelul abdomenului este la îndemâna noastră şi cel mai bun lucru despre asta, este că e super economic. Bicarbonatul de sodiu este formula pentru a pierde în greutate. Ştii de ce este atât de eficient? Deoarece conţine compuşi alcalinizanti şi este digestiv. Întrebarea este:
 Cum se utilizează bicarbonatul pentru a obţine kg pe care le doresc?

 Se poate folosi bicarbonat de sodiu pentru a ne ajuta să scădem în mod semnificativ volumul abdomenului nostru şi pentru a obţine un abdomen plat in felul următor:


 Ingrediente:

 1 linguriţă. de bicarbonat de sodiu 1 lămâie sau grapefruit O jumătate de pahar cu apă

loading...

Mod de preparare:

Se dizolvă bicarbonatul în pahar de apă şi seadaugă sucul de lămâie sau grapefruit. Dupăaceasta, se amestecă bine până toate ingredientele sunt dizolvate. Consumaţiaceastă băutură pe stomacul gol, la 20 de minute înainte de micul dejun.

loading...


Ps:eu personal nu am văzut rezultat pentru ca nu am facut asta pe o perioada mai mare de ......2 zile.Voi incercat sa fac o cură de 2 săptămâni şi voi reveni cu rezultatul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariu!

Calculatorul merge încet? Optimizaţi performanţele calculatorului si prelungiţi-i durata de viaţă!

 Calculatorul dumneavoastra a devenit, in ultima vreme, din ce in ce mai lent? V-ati simtit vreodata iritat si enervat, asteptind dupa cal...

loading...