Salutare!

Este ora

Adio windows phone 8Nimeni nu se aștepta la o asa veste trista. Este doar 36 de luni de la lansarea sa.
Conform estimărilor 80% din smartphone cu sistem de operare Windows în circulație utilizeaza  Windows Phone 7, 8 sau 8.1. Pentru moment,se confirmă actualizarea și suportul doar pentru telefoanele care folosesc Windows Phone 10, cel puțin până în 2018, deși nu este încă cunoscutin ve vor constaaceste actualizari.
Acest lucru nu înseamnă că nu vor mai functiona dintr-o dată telefoanele , numai că
în mod treptat aplicații de la terțe părți, cum ar fi Facebook, Messenger sau WhatsApp, nu vor mai  fi actualizate și probabil nu vor mai funcționa corect. Același lucru este valabil pentru orice funcții integrate cu Windows 10, cum ar fi sincronizarea de e-mail și calendar, să nu mai vorbim de actualizări pentru vulnerabilități sau bug-uri pentru a remedia problema.
Cu această știre , se termină epoca de telefoane Lumia colorate, care până acum a reprezentat o schimbare de bun venit la proiectarea mai monotonă de smartphone -uri moderne.
Astăzi Nokia este din nou pe scena cu o nouă gamă de telefoane Android, plus reintoarcerea lui 3310. Cumpara Nokia 3310 de aici.


loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariu!

Pagina noastra de Facebook

De ce mint copiii. De ce bataia nu dezvata un copil de minciuna.

Cel mai frecvent, copiii mint pentru a nu fi pedepsiti. Daca au luat o nota mica in trecut si au fost pedepsiti aspru sau chiar batuti, e...