Amazon Alexa:dispozitivul Echo 2

nniconne nino | 20:02:00 |
    Am avut sansa sa fiu ales de catre cei de la Amazon sa particip la programul de dezvoltare in limba italiana a aplicatiei Alexa.


    Il folosesc de circa o luna si pot spune deja cateva pareri.Fiind inca in faza de dezvoltare aplicatia are inca multe de "invatat" .Eu am ramas extrem de uimit de cat de folositor poate fi.Adaugand cateva gadgeturi iti poti face viata mai usoara si casa viitorului.
  Amazon Echo 2 cu Alexa este un dispozitiv gen asistent vocal personal care conectat la internet poate face o multime de lucruri:raspunde intrebarilor tale cautand solutii pe Wikipedia.... iti reda muzica ta preferata cu ajutorul amazon music ori deezer,ori spotify....iti spune bancuri...face calcule matematice.....face lista de cumparaturi....face cumparaturi de pe amazon....aprinde sau stinge becul din casa sau schimba culoarea....poate controla o priza si multe alte lucruri.

  Este ceva gen google home.Dupa parerea mea Amazon Echo este mult mai precis decat google home.Vocea lui Alexa este inspirata din filmul Star Trek de pe nava Enterprise.
  Pe multi tehnologia ii sperie dar eu sunt incantat de acest dispozitiv.In Romania cu siguranta vor trece ani buni pana vom avea posibilitatea sa il folosim in limba locala.Insa cei cunoscatori de limba engleza sau germana il pot comanda de pe Amazon. 

  Il gasim in 3 variante,Echo dot...Echo 2 si Echo 2 plus. Dispozitivul are incorporat 6 microfoane astfel el te poate auzi si intelege din ori e punct al camerei in care te afli.Are un sunet impecabil mai ales Echo 2 plus.

Abonativa si reveniti pentru noi pareri despre acest dispozitiv.Repet acum este in teste deci nu a iesit oficial in Italia.
Share this article

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariu!

Cum scapi de paduchi

Pot trece saptamani sau chiar luni de cand copilul s-a infestat cu paduchi pana sa apara senzatia de mancarime de nesuportat, asa ca daca c...

 
Copyright © 2019 WWW.ROTARESCUNICOLAE.RO • All Rights Reserved.