Salutare!

Este ora

Filmele in 3D

Ai un televizor cu funcția 3D?Nu ai dvd-uri cu filme in acest format pentru ca sunt prea scumpe sau pentru ca nu le gaseşti?Vrei să vezi cât mai multe filme in 3D şi nu ai posibilitatea?Noi îți vom da soluția .... Sunt foarte costoase dvd-urile 3D.Cine are un televizor de ultimă generație are mai mult ca sigur opțiunea de a vedea filme in 3D pe propriul tv exact ca la cinema.
loading...
Ori cumperi filmul ori cauți pe net prin zecile de site-uri care pun la dispoziție aceste filme prin torrent. Nu dăm nume ,nu promovăm,spunem doar că exista această posibilitate. E simplu:cauți filmul pe net in formati torrent 3D,il descarci,ii cauți subtitrarea in limba rămână apoi il pui pe cheie.Televizoarele de generație nouă au sigur iartă USB pentru multimedia. Atenție!!!Filmul si subtitrarea le pui intr-o împreună.Numele filmului,a subtitrarii si a cartelle trebuie sa fie acelaşi altfel nu va funcționa subtitrarea.
loading...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariu!

Pagina noastra de Facebook

De ce mint copiii. De ce bataia nu dezvata un copil de minciuna.

Cel mai frecvent, copiii mint pentru a nu fi pedepsiti. Daca au luat o nota mica in trecut si au fost pedepsiti aspru sau chiar batuti, e...