Salutare!

Este ora

Bicarbonatul de sodiu pentru păr.Un păr mai sănătos!

Datorită proprietăților sale unice de curățare, bicarbonatul de sodiu poate fi folosit ocazional pentru spălarea părului și eliminarea reziduurilor pe care șampoanele și balsamurile comerciale le lasă asupra părului. Bicarbonatul de sodiu este astăzi văzut ca o metodă naturistă de îngrijire a părului sau ca un tratament ocazional pentru părul uscat sau gras.Iată ce trebuie sa faci:loading...

Pentru a curăța părul, se adaugă 1 linguriță de bicarbonat de sodiu în cantitatea de șampon pe care o folosești la o spălare, și lasă amestecul pe păr să acționeze 5 minute.

La final, părul se poate clăti cu oțet de mere. Sau, dacă se folosește doar pentru clătire, se amestecă o linguriță de bicarbonat de sodiu cu 2 căni de apă.
loading...
Se pot adăuga și 2 lingurițe de ulei de ricin sau de arbore de ceai. Acest procedeu se poate aplica o dată pe lună, pentru curățarea părului de orice urme de produse artificiale care îngrașă și încarcă părul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariu!

Calculatorul merge încet? Optimizaţi performanţele calculatorului si prelungiţi-i durata de viaţă!

 Calculatorul dumneavoastra a devenit, in ultima vreme, din ce in ce mai lent? V-ati simtit vreodata iritat si enervat, asteptind dupa cal...

loading...