Cum să faci o rețea internă de supraveghere de unul singur

nniconne nino | 19:43:00 | | | | | |
loading...
Am stat si m-am gândit intr-o zi cum aş putea face o rețea de supraveghere video la mine in casă pentru a putea supraveghea ceea ce se intâmpla când sunt plecat.Nu vroiam ceva costos. Am căutat pe internet camere wifi.Am găsit mai mult dar una mi-a atras atenția.Această cameră de la Sitecom.
Sitecom Camera Wi-Fi, 720P, HD Video Quality, Bianco Imi place că este mică,este wifi şi este ușor de instalat.
Odată cumpărată camera,in interior găsim camera,cablu de alimentare lung de 3 metri şi instrucțiunile de folosire.Camera se contează wifi.Intâi instalăm aplicația pe telefon sau tabletă.După care
ni se va cere să adăugăm o nouă camera.O putem face scanând codul QR pe carr îl găsim în cutie.Apoi ne conectăm cu telefonul la rețeaua wifi a camerei.Când deschidem aplicația ni se cere sa conectăm camera la wifi din casă.Dupa conectarea camerei la rețeaua wifi din casă,ne vom conecta si noi la internet cu telefonul. Imaginile se pot salva pe un card de memorie (maxim 32 GB parcă) sau într-un cont google drive pe care va trebui să il setăm din aplicație. Cu ajutorul aplicației putem monitora ceea ce face cel mic atâta timp cand nu suntem lângă el,copii lasați acasă singuri pentru diferite motive atunci cand nu avem altă posibilitate de supraveghere şi de ce nu pentru a monitora casa de intruşi nepoftiți. Se poate configura sa trimită notificare pe telefon sau tabletă prin cele două moduri:detectare sunet sau detectare mişcare .La acestea se poate configura si sensibilitatea senzorului de mişcare sau de sunet.

Are o imagine bună atât pe ziuă cat si pe seară. Cei de la Sitecom mai au de lucrat după părerea mea la siguranța serverului prin care te conectezi la camerele video.Însă pe ansamblu este o alegere bună pentru uz domestic. Recomandăm cu încredere aceasta cameră video Wi-Fi.

Gearbest Double Shock 3 Bluetooth Controller Gamepad Game Console for PS3
Double Shock 3 Bluetooth Controller Gamepad Game Console for PS3 only $12.56
Share this article

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariu!

Cum scapi de paduchi

Pot trece saptamani sau chiar luni de cand copilul s-a infestat cu paduchi pana sa apara senzatia de mancarime de nesuportat, asa ca daca c...

 
Copyright © 2019 WWW.ROTARESCUNICOLAE.RO • All Rights Reserved.