Astronom NASA: Viata extraterestra seamana cu noi

nniconne nino | 21:16:00 | | | |
Un astrobiolog NASA, Richard B. Hoover, a calatorit peste 10 ani in zone izolate din Antarctica, Siberia si Alaska si a adunat meteoriti prin care studiaza viata de origine extraterestra. 
Nu suntem singuri in Univers, iar viata extraterestra ar putea avea mai multe in comun cu noi decat am crezut pana acum, afirma specialistul NASA, citat de Fox News.

Studiul sau este publicat in numarul din luna martie al revistei Journal of Cosmology. El a studiat un tip de meteorit rar denumit "CI1 condrit carbonat". Doar noua astfel de meteoriti exista pe Terra, din 

informatiile detinute de oamenii de stiinta. 

loading...
El afirma ca meteoritii ascund dovezi ale vietii bacteriene de origine extraterestra. Acestia ar fi ramasiteale unor corpuri mai mari precum cometele, satelitii naturali sau asteroizii. 

Astfel de dovezi bacteriene arata, spune el, ca nu suntem singuri in Univers. Ele sunt dovada ca viata nu se limiteaza doar la planeta noastra. Biologul a analizat continutul meteoritilor pe care i-a descoperit in aceste locuri izolate de pe Pamant, in cautarea microroganismelor. Acestea, mai afirma el, nu ar fi mult diferite de ceea ce se gaseste pe Pamant. 

Alti oameni de stiinta se declara uimiti de descoperirile facute de Hoover. Revista in care el a publicat invita comunitatea stiintifica internationala sa studieze continutul materialului propus de astrobiologul NASA. 

Cei de la SETI, institutul specializat in detectarea vietii extraterestre, se declara deocamdata rezervati. Ei spun ca, oricum, viata nu a aparut pe Pamant si a venit din alta parte a Universului. 

In viitor, este nevoie si de confirmarea acestor analize de catre un alt laborator.
Share this article

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariu!

Cum scapi de paduchi

Pot trece saptamani sau chiar luni de cand copilul s-a infestat cu paduchi pana sa apara senzatia de mancarime de nesuportat, asa ca daca c...

 
Copyright © 2019 WWW.ROTARESCUNICOLAE.RO • All Rights Reserved.