Un instrument gratuit excelent pentru curățare și optimizarea sistemului

nniconne nino | 21:16:00 | | | | | |
CCleaner este un program foarte eficient și ușor de folosit care curăță și optimizează PC-ul pentru a asigura cea mai bună performanță și libertate de malware.

Frumusețea lui CCleaner care se poate descărca gratuit constă în viteza cu care se ocupă de diversele scanări și reparații. Scopul său principal este acela de a curăța orice fișier inutil de pe hard disk-ul tău și la deschiderea programului vedeți diverse aspecte ale Windows-ului prin care puteți căuta și curăța. CCleaner va identifica aplicațiile tale care păstrează fișiere care nu mai sunt de folos, cum ar fi istoricul lui Google Earth sau configurațiile Flash Player-ului. Dezinstalatorul este probabil mai folositor și mai puternic decât cel al Windows-ului, dar trebuie folosit cu grijă!Vezi aici cum se poate folosi eficient si sigur:
loading...

Dacă nu cunoașteți ce legături are un program din listă, lăsați-l acolo pentru a fi siguri că nu ștergeți componente vitale.
Când instalați CCleaner, veți fi întrebat dacă vreți să instalați Google Chrome și dacă doriți ca CCleaner să păstreze cookie-uri pe care le folosiți regulat la logarea pe site-uri, verificări de securitate etc. Interfața din CCleaner este foarte ușoară de navigat iar înainte de a acționa veți fi întrebat mereu dacă sunteți sigur de ceea ce doriți să faceți. Deține și un Verificator de registru care va verifica integritatea și va repara registrele după un backup. Instrumentele de dezinstalare și de pornire sunt foarte utile și cresc gradul de utilizare al acestui mic și bine făcut asistent de mentenanță .
loading...
Cele mai recente versiuni ale lui CCleaner vin cu Curăță Disk-ul. Curăță Disk-ul poate fi accesat din secțiunea Instrumente ale CCleaner-ului și vă permite să alegeți din a curăța doar spațiul gol sau un hard disk întreg folosind unul dintre cele trei nivele - Departamentul de Apărare-opțiune de nivel 3, Administrarea Națională de Securitate-nivel 7 de curățare sau nivel 35 Gutmann de curățare profundă.
loading...
Există, de asemenea, suport îmbunătățit pentru curățarea fișierelor lăsate în urmă de Google Chrome și Internet Explorer 9. Aplicațiile de web care folosesc stocare de date HTML5 sunt incluse în procesul de curățare al lui CCleaner. Într-un final, au mai fost adăugate câteva directoare de sistem pentru curățare și CCleaner acum suportă și aparate pe 64 de biți.

CCleaner face ca menținerea curată a PC-ului sa fie mai ușoară atât pentru începători cât și pentru experți. Este mic, rapid și gratuit pentru descărcare.
loading...
Share this article

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariu!

Cum scapi de paduchi

Pot trece saptamani sau chiar luni de cand copilul s-a infestat cu paduchi pana sa apara senzatia de mancarime de nesuportat, asa ca daca c...

 
Copyright © 2019 WWW.ROTARESCUNICOLAE.RO • All Rights Reserved.