Dupa spusele indieniilor hopi sunt 9 semne ale sfarsitului lumii

nniconne nino | 21:53:00 | | | |
Indienii Hopi sunt o populatie de indieni americani care traiesc astazi in statul Arizona, numarul lor fiind la ora actuala de doar 7000 de persoane care mai traiesc dupa vechile lor obiceiuri in rezervatia Navajo din nord-estul Arizonei. Invataturile indieniilor hopi au avut o influenta foarte mare printre tinerii anilor '60 aparand bine cunoscuta generatie hippy. Aceasta generatie hippy reprezinta adolescentii anilor '60-'70 care s-au inspirat din cultura si traditiile indienilor hopi adoptand vestimentatia si moda parului lung. Ei iubeau natura si pacea intre oameni si se refugiau in muzica, droguri usoare si bautura. Dar nu aceasta este cel mai important lucru despre triburile hopi, cele mai importante lucruri le reprezinta profetiile lor vechi de secole care majoritatea s-au implinit pe parcurs. Ei spuneau ca implinirea acestor profetii duc catre sfarsitul umanitatii de astazi. Si cand toate profetiile lor se implinesc lumea se va sfarsi.


Si totusi profetiile lor sunt umpic diferite fata de celelalte profetii care spun ca sfarsitul lumii va veni in urma unei catastrofe globale, profetiile lor spun ca sfarsitul lumii va fi facut de catre mana omului.
La fel ca Mayasii, profetiile lor  spun ca cea de a 4a lume se va sfarsi si vom intra in cea de a5a lume.
 Iata care sunt aceste 9 profetii:
1. “Va veni un om alb, care ne va lua pământurile ce nu sunt ale lui. Iar acest om îşi va lovi duşmanii cu fulgerul”  Aceasta poate insemna folosirea pustilor de catre colonizatori.
2. “Pământurile noastre vor vedea venirea unor roţi care se învârt, pline cu voci”
      
     Acest semn se refera la colonizarea vestului salbatic in secolul XIX. "Venirea unor roţi care se învârt, pline cu voci" se refera la carutele incarcate cu oamenii care s-au dus catre vest in cautarea unei noi case. 

3. “O bestie ciudată, asemenea unui taur, având coarne mari şi lungi, ne vor invada pământul”
     Aceasta profetie se refera la venirea vacilor, animale necunoscute indieniilor in acele vremuri.

4. “Pământul va fi invadat de şerpi de fier” Este vorba despre construirea cailor ferate care duc catre vest, pentru a face colonizarea mai usoara.

5. “Pământul va fi invadat de o pânză uriaşă de păianjen” Profetia se refera defapt la liniile de telegraf care traverseaza teritoriul Americii.

6.“Pământul va fi traversat de râuri de piatră, care se or reflecta în Soare”. Este vorba de autostrazile ce se vor construi si de efectul de miraj binecunoscut al acesto autostrazi.

7. “Veţi vedea marea transformându-se în negru, şi multe creaturi vor muri din cauza asta” Aici este vorba de reversarile de petrol in mare.

8. “Veţi vedea mulţi tineri, ce poartă păr lung asemenea oamenilor mei, vor veni şi vor învăţa din înţelepciune” Aceasta profetie se refera la generatia hippy din anii '60 despre care va vorbeam la inceput.

9. “Veţi vedea un sălaş în ceruri, deasupra Pământului, ce va cădea cu o mare viteză. Va apărea asemenea unei stele albastre”  Este vorba de misiunea spatiala "Skylab" care a cazut pe pamant in 1979 si care in timp ce cadea semana cu o stea cazatoare albastra.


Deci acestea sunt cele 9 profetii care vestesc sfarsitul lumii. si cum toate s-au implinit inseamna ca sfarsitul lumii este aproape. In toate aceste profetii mie nu mi se pare nimic grav care ar putea duce la sfarsitul omenirii.
Eu cred ca ideea s-a inteles gresit. Aceste 9 profetii anunta mai degraba sfarsitul civilizatiei lor, si in nici un caz sfarsitul umanitatii. 

E ciudat cum evolutia tehnologica a omenirii este privita rau fata de multe civilizatii antice si in special de multi oameni din zilele noastre care spun si cred ca evolutia tehnologica va duce intr-un final la autodistrugere.

Ce m-a uimit cel mai mult a fost o profetie care spunea ca atunci cand majoritatea profetiilor se implinesc va fi un semn pentru inteleptii Hopi ramasi sa faca cunoscut intregii lumi restul profetiilor, pentru ca sfarsitul e aproape si toata lumea are dreptul sa stie asta.

Si intradevar si aceasta profetie s-a implinit. In urma cu 50 de ani sfatul batranilor intelepti ai triburilor Hopi a hotarat ca o parte din profetii s-au indeplinit si ca este timpul sa iasa in lume pentru a avertiza omenirea de evenimentele viitoare. Si unul dintre inteleptii Hopi pe nume Thomas Banyaca, a prezentat in premiera profetiile la o televiziune americana si a vorbit despre implinirea lor chiar in prezidiul primei adunari a Natiunilor Unite, in 1945.
Si cateva profetii spuse de el care s-au adeverit suna cam asa:

loading...
 "Un trib de oameni cu palarii inalte si haine largi, rosii si galbene, vor veni din Est, zburand prin aer. Ei se vor stabili o vreme pe aceste pamanturi dupa care se vor raspandi in lumea cea mare."

Este vorba despre sosirea in America a refugiatilor si lamasilor tibetani. Acestia si-au urmat propriile profetii, emise de marele invatat budist Padmasamhava, care specificau ca "atunci cand pasarile de fier vor zbura si caii vor alerga pe roti, poporul tibetan va fi imprastiat in lume precum niste furnici razletite, Dharma va veni in Vest pe taramurile oamenilor cu pielea rosie". In anul 1970, actualul Dalai Lama, insotit de o suita de preoti in haine traditionale de culoare rosie si galbena, au sosit in America pentru a vizita comunitatile Hopi.

loading...


 "Omul Alb va fura pietre de pe Luna. Acesta este un semn rau, care avertizeaza ca am intrat in zilele de dinaintea Purificarii."

Misiunea NASA Apollo 11 a aselenizat in urma cu 40 de ani, echipajul luand sute de roci drept mostre pentru studiu, care au fost aduse pe Pamant.

 "Omul Alb va construi o casa permanenta in Cer. Acesta este ultimul semn inainte de Purificare."
 In anii '80 ai secolului trecut, Uniunea Sovietica a construit statia orbitala MIR. Astazi aceasta nu mai exista, dar locul ei a fost luat de moderna Statie Internationala Spatiala.
Share this article

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariu!

Cum scapi de paduchi

Pot trece saptamani sau chiar luni de cand copilul s-a infestat cu paduchi pana sa apara senzatia de mancarime de nesuportat, asa ca daca c...

 
Copyright © 2019 WWW.ROTARESCUNICOLAE.RO • All Rights Reserved.