Fata unui om a aparut pe nori, inainte sa moara

nniconne nino | 21:49:00 | | |
Un fapt neobisnuit, mai degraba paranormal, s-a petrecut in Australia, cand inaintea mortii unui barbat, cu mai multe zile, a aparut pe nori fata acestuia, in timp ce el zbura cu avionul de la Brisbane la Sydney.
Marion Dawson, care locuieste in Lismore, Australia, spune ca imaginea

unor nori este de o asemanare uimitoare cu chipul raposatului ei frate, Gerry Wells.

Fotografia a fost luata pe 9 ianuarie la Ocean Shores, pe coasta de nord a New South Wales din Australia, in acelasi timp cand Gerry Wells zbura de la Brisbane la Sydney, pentru a-si vizita prietenii, potrivit relatarilor din Northern Star.

Wells, in varsta de 62 de ani, a murit in urma unui atac de cord, dupa numai cateva zile, pe 24 ianuarie 2012. El a trait la Bribane si nu a vazut niciodata aceasta fotografie, care a fost luata de fostul editor Russel Eldridge de la Northern Star si publicata in 11 ianuarie.

Dupa ce Wells a murit, un prieten al fiului sau a vazut fotografia pe internet.

loading...
Familia a folosit poza intr-un ferpar dat oamenilor veniti la inmormantarea sa.

Doamna Dawson a declarat ca nu crede, ca a fost o coincidenta intre zborul domnului Wells si fotografia aparuta. "Eu cred ca cineva mai mare decat noi a stiut ce se va intampla", a spus Dawson.
Share this article

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariu!

Cum scapi de paduchi

Pot trece saptamani sau chiar luni de cand copilul s-a infestat cu paduchi pana sa apara senzatia de mancarime de nesuportat, asa ca daca c...

 
Copyright © 2019 WWW.ROTARESCUNICOLAE.RO • All Rights Reserved.