Dosarele OZN in Rusia

nniconne nino | 21:23:00 | | | | | |
loading...
   Putine arhive din lume contin documente asa de uluitoare legate de OZN-uri precum “Dosarele albastre” ale KGB-ului sovietic. Informatiile vizeaza atat aparitii relatate de oameni de rand, cat si observatii facute de militarii sovietici despre acest fenomen. Cosmonautul sovietic Pavel Popovici a fost printre primii “favoriti” care au avut acces la dosare inca din 1991. In prezent, el este presedinte de onoare al Academiei de Ufologie Aplicata! De cand a devenit ufologia o stiinta care poate fi aplicata? La sovietici, din 1968, cand militarii au inceput sa studieze asiduu farfuriile zburatoare care strabateau cerul URSS, fara sa ceara drept de survol sau sa-si decline identitatea.

loading...
 
   In 1968, 13 designeri si ingineri de aviatie de la Comitetul Sovietic pentru Tehnologie Spatiala si Explorari au inaintat o scrisoare premierului Alexei Kosighin, pentru a-i cere aprobarea sa se infiinteze o unitate speciala de studiere a fenomenului OZN. Raspunsul l-au primit de la academicianul K. Siucikin: “Un numar de organizatii din cadrul Prezidiului URSS al Academiei de Stiinte, in cooperare cu Directoratul Serviciului Meteorologic, Ministerul de Interne si alte cateva subcomitete, analizeaza problema obiectelor zburatoare neidentificate. Toate organizatiile implicate in studierea atmosferei si spatiului au primit instructiuni sa inregistreze si sa efectueze cercetari pentru fiecare caz de aparitie OZN, urmarindu-se identificarea apartenentei aparaturii. Academia de Stiinte a URSS este insarcinata cu monitorizarea fenomenului, astfel ca o unitate speciala pentru studierea cazurilor OZN nu este necesara”.
    Vladimir Azaza, administratorul, din 1991, al “Dosarelor albastre”, a subliniat ca raspunsul academicianului a fost ca o bomba pentru cei 13 specialisti in aviatie, care nu credeau ca autoritatile au luat asemenea masuri pentru monitorizarea fenomenului OZN, pe care il tratau cu toata seriozitatea.


Share this article

0 commenti:

Trimiteți un comentariu

Va multumesc pentru comentariu!

Cum scapi de paduchi

Pot trece saptamani sau chiar luni de cand copilul s-a infestat cu paduchi pana sa apara senzatia de mancarime de nesuportat, asa ca daca c...

 
Copyright © 2019 WWW.ROTARESCUNICOLAE.RO • All Rights Reserved.